• Deschide aplicația Google Maps
  • Atingeți imaginea de profil
  • Atingeți „Activare modul Incognito”

Nu este un lucru pe care doriți să îl utilizați tot timpul, deoarece unele funcții vor fi dezactivate și este important să rețineți că nu dezactivează toate urmărirea. Locurile pe care le mergeți nu vor fi salvate în Istoricul locațiilor (dacă aveți activat acest lucru), căutările dvs. nu vor fi salvate în contul dvs. și nu vă vor folosi informațiile pentru a personaliza experiența. Totuși, puteți fi urmărit de furnizorii de servicii de internet, alte aplicații sau dacă utilizați Asistent și alte servicii Google.

Similar cu incognito pe Chrome, este mai util ca o privire depersonalizată la recomandări decât ca protector de confidențialitate cu drepturi depline și o modalitate de a vă asigura că tot ceea ce căutați în această instanță nu va afecta recomandările dvs. mai târziu – don nu vă faceți griji, nu judecăm.

Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here